•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO Max predstavio prvi trailer za nastavak serije "Gossip Girl"

Prvi trailer nastavka serije "Gossip Girl" sa HBO Maxa objavljen je danas na YouTube platformi. Devet godina nakon završetka snimanja stižu nove epizode koje će pratiti živote bogate dece njujorškog Upper East Sidea.

Trailer, kojim dominira pesma Franka Oceana "Super Rich Kids", prikazuje novu generaciju privilegovanih potomaka bogataša, sa Jordan Alexander koja naizgled podseća na lik Blair iz originalne serije.

Zatim tu je uvek prisutna prijetnja "Tračare", koja je dobila moderan život u obliku Instagram profila. Snimci epskih zabava, modnih revija i tajnih poljubaca zaokružuju dvominutni trailer, garantujući intrige čak i najtvrđim obožavateljima prvog dela.

Detalji o radnji držani su u tajnosti, a ovaj trailer je do sada dao najveći uvid u nove epizode. HBO Max objavio je imena likova sa kratkim opisima na Instagramu ranije ove godine.

Prema najavi, čini se da je Julien Calloway (Jordan Alexander) vođa grupe, zajedno sa Ottom "Obie" Bergmannom IV (Eli Brown) kao njenim dečkom. Zoya Lott (Whitney Peak) nova je devojka u gradu.

U seriji glume i Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno i Savannah Lee Smith. Nastavak obećava da će istražiti kako su se promenili društveni mediji i krajolik New Yorka od završetka originalne serije 2012. godine.

Nastavak je razvio Joshua Safran, koji je bio scenarista i izvršni producent originalne serije.

Premijera "Gossip Girl" zakazana je za 8. juli na HBO Maxu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...