•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO objavio trailer i datum izlaska skupe serije "Watchmen"

HBO je objavio trailer i otkrio datum izlaska dugo očekivane i skupe serije "Watchmen".

Serija se temelji na istoimenom hvaljenom stripu, a TV adaptaciju napravio je Damon Lindelof, koji je najpoznatiji po svom radu na ambicioznim serijama kao što su Izgubljeni (Lost) i Preostali (Leftovers).

Umesto da se priča odvija u 1980-ima kao što je verno preneseno na film iz 2009. godine, Lindelof je radnju smjestio u 2019. godinu.

Svet novih "Watchmena" nije onaj koji poznajemo. To je alternativna verzija u kojoj nema interneta ni pametnih telefona, a Robert Redford je predsednik od ranih 1990-ih. Maskirani odmetnici zabranjeni su, ali okupljena sila belih suprematista koji se nazivaju "The Seventh Cavalry" i nose Rorschachove maske, započinje ulični rat protiv policajaca...

U seriji glume Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Yahya Abdul-Mateen II, Regina King..., a soundtrack su napravili Trent Reznor i Atticus Ross.

Serija od 10 epizoda počinje sa emitovanjem 20. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu