•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO sprema film o piscu Normanu Majleru

Scenarista filma ''Vol Strit: Novac nikad ne spava'' piše scenario o vezi između Normana Majlera i zatvorenika Džeka Abota, koji je piscu pomogao da napiše knjigu nagrađenu Pulicerovom nagradom.

HBO se sprema da napravi televizijski film o literarnoj legendi, Normanu Majleru, za čiju će produkciju biti zadužena Tina Braun. Projekat je za sada nema ime, a priča će prikazati Mejlerovu vezu sa zatvorenikom Džekom Abotom, koji je piscu pomogao da napiše knjigo "Krvnikova pesma". Za tu knjigu je Mejler 1980. dobio prestižnu Pulicerovu nagradu i ona se takođe smatra za njegovo najbolje delo.

Stiven Šift, koji je napisao ''Vol Strit: Novac nikad ne spava'', trenutno piše scenario za ovaj film.

Ovaj novi film komapnije HBO će početi sa Mejlerovim mentorstvom Abota, i kako mu je pomogao da dođe do uslovne kazne i napiše knjigu "In the Belly of the Beast". Ali kao što je i tema te zatvorenikove knjige, Abot koji je dugo bio po zatvorima, je počinio ubistvo dok je bio na uslovnoj kazni, ugrozivši time Majlerovu karijeru i reputaciju i prisilivši ga da se suoči sa sopstvenom odgovornošću za tragediju.

Tina Braun, osnivačica Centra Normana Mejlera, koja je s njim radila u vreme kada je bila urednik časopisa "The New Yorker", donela je projekat u HBO zajedno sa producentom Majklom Majlerom, piščevim sinom, koji je takođe i dozvolio pristup prepisci između Normana i Abota.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...