•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HBO sprema još tri serije vezane za univerzum Igre Prestola

Od kada je završena serija Igra prestola 2019. godine, čini se da na svakih pola godine javljaju glasine o snimanju njenih prikvela i nastavaka. Poznato je da se ozbiljno ušlo u jedan ovakav projekat, prikvel pod nazivom Krvavi mesec, ali da je on ipak u poslednjem trenutku otkazan. S druge strane, prikvel Kuća zmaja je odobren, kao i serija Tales of Dunk and Egg, koja se dešava u istom univerzumu kao Igra prestola.

Najnovija vest otkriva da HBO navodno sprema još tri serije inspirisane svetom koji je stvorio Džordž R. R. Martin u svojim delima epske fantastike. Za sada se najdalje stiglo u razvoju prve od njih, pod nazivom 9 Voyages, na kojoj će raditi sam Martin i Bruno Heler, scenarista i producent serija Gotam, Rim i Mentalista.

U fokusu ove serije biće avanture Korlisa Velarijona, koji je svojim brodom Morska zmija plovio do Vesterosa, Pentosa, Dragonstona i drugih lokacija iz književnog serijala Pesma leda i vatre.

O drugoj planiranoj seriji, koja će se navodno zvati Flea Bottom, zna se znatno manje. Flea Bottom je, naime, najsiromašnija četvrt Kraljeve luke (King’s Landing), grada koji je u Igri prestola bio sedište kuće Lanister. Treća planirana serija, pod nazivom 10.000 Ships, dešavaće se hiljadu godina pre događaja na početku Igre prestola.

Poznavaoci Martinovih romana veruju da će u njoj biti prikazana migracija princeze Nimerije i preživelih pripadnika Rojnara iz Esosa u Dorn, nakon poraza ovog naroda u ratu sa Valirijancima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...