•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

HOROR "PLEN" OD ČETVRTKA 11. JULA U NAŠIM BIOSKOPIMA

SNIMAN U BEOGRADU!
ZASTRAŠUJUĆ, NAPET I INTENZIVAN! "PLEN" (CRAWL) JE SVE ONO ŠTO OČEKUJETE OD HOROR FILMA!

Studio PARAMOUNT PICTURES je za lokaciju za snimanje svog novog filma "PLEN" izabrao naš glavni grad! Veliki broj ljudi je angažovan za rad na ovom projektu, pravljena je impozantna scenografija kao i modeli džinovskih krokodila, nemani čije čeljusti lede krv u žilama. Glavnu ulogu u filmu, uz bića sa kojima nikada ne biste voleli da se susretnete, tumači mlada i talentovana glumica Kaja Skodelario ("Pirati sa Kariba - Salazarova osveta"). Njen lik u ovom filmu moraće da se suoči sa najstrašnijim iskušenjima i da pruži nadljudski napor, ukoliko želi da preživi i spase svog oca sigurne i bolne smrti.

Od četvrtka 11. jula film "PLEN" prikazivaće se u našim bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Centar za kulturu Smederevo, Kulturni centar Lazarevac, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.



Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hejli (Kaja Skodelario) će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Bari Peper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplava sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobegne od snažne oluje, Hejli i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...