•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"HRABRI MALIŠAN 2" U BIOSKOPIMA OD 25. JULA

NAJSLAĐE ZA NAJMLAĐE!
NEODOLJIVA FILMSKA PRIČA NAMENJENA NAJMLAĐOJ BIOSKOPSKOJ PUBLICI U BIOSKOPIMA OD 25. JULA.

Animirana avantura"HRABRI MALIŠAN 2" (MINUSCULE 2) na naše repertoare stiže u četvrtak 25. jula!
Malena i neustrašiva bubamara doleteće u naše bioskope i useliće se u naša srca, pa će tako ovo postati jedna od omiljenih priča, koju će cela porodica sa radošću gledati!

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.
Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.



"HRABRI MALIŠAN 2" prikazivaće se na repertoaru bioskopa:
Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Novi Pazar, Centar za kulturu Lazarevac, Centar za kulturu Trstenik, Cineplexx MNE Delta City Podgorica, Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat.
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...