•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hailee Steinfeld možda igra sa Mark-om Ruffalo-m i Scarlett Johansson u „Can A Song Save Your Life“

Postoji mogućnost da se ekipi filma „Can A Song Save Your Life“ priključi 15-ogogišnja Hailee Steinfeld. U ovom ostvarenju već glume Mark Ruffalo i Scarlett Johansson, a reč je o romantičnom mjuziklu.

Inače, Johansson-ova će igrati pevačicu i kompozitora koja se preseljuje u Nju Jork sa svojim momkom, koji je ubrzo nakon toga napušta. Tu se pojavljuje i Ruffalo koji postaje predmet njenog interesovanja, a inače je u ulozi muzičkog producenta. Pomenuta mlada glumica Hailee Steinfeld bi trebalo da igra Ruffalo-vu kćerku.

Snimanje filma „Can a Song Save Your Life“ počinje u junu, a sve druge informacije još uvek nisu poznate.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu