•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hakovani podaci HBO-a, ukradene neemitovane epizode i scenario serije 'Game of Thrones'

Grupa hakera tvrdi da je ukrala scenario za predstojeću epizodu serije "Game of Thrones", a američka kablovska televizija HBO potvrdila je da su hakeri ukrali i programske podatke i sadržaje.

Hakeri tvrde da imaju 1,5 terabajta HBO-ovih podataka i da su epizode "Ballers" i "Room 104" zajedno sa scenarijom za narednu epizodu postavili online. Ističu da će više materijala biti uskoro objavljeno.

"Upad je bio uznemirujući za sve nas. Određeni cyber incident dogodio se u kompaniji što je rezultovalo krađom vlasničkih informacija, uključujući deo našeg programa", naveo je predsedavajući HBO-s Richard Plepler u poruci zaposlenima.

Iz HBO-a nisu želeli da komentarišu izveštaje o krađi scenarija i neemitovanih epizoda, ali su rekli da je istraga u toku.

"Zaštita podataka je naš prioritet i ozbiljno shvatamo odgovornost za zaštitu podataka koje držimo", navode iz HBO-a.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...