•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Halle Berry je u krvnom srodstvu sa političarkom Sarah Palin

Iduće porodično okupljanje oskarovke Halle Berry moglo bi se održati na Aljasci. Naime, 46-godišnja glumica otkrila je da je u krvnom srodstvu sa političarkom Sarah Palin, bivšom republikanskom kandidatkinjom za potpredsednicu SAD-a.

U video intervijuu sa voditeljkom Jerry Penaoli Halle nije precizirala na koji je način povezana sa Sarah osim da su daleke rođake.

“Povezane smo na neki čudan način. Neko mi je poslao informaciju da je ona moja daleka rođaka” – rekla je Berry, majka četvorogodišnje Nahle i verenica Oliviera Martineza.

Halle se tako pridružila društvu slavnih glumaca koji imaju gene poznatih političara. Oskarovac Tom Hanks rođak je jednog od najpoznatijih američkih predsednika Abrahama Lincolna.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila