•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hap & Leonard - nova misteriozno komična triler serija na AMC kanalu

AMC je najavio ekskluzivnu premijeru nove dramske serije “Hap and Leonard” 2. januara u 22h. Ovaj mračno komični triler koji obuhvata šest jednočasovnih epizoda zasnovan je na popularnoj pripoveci Joe R. Lansdalea.

“Hap and Leonard” je mračna priča o dva najbolja prijatelja, jednoj fatalnoj ženi, grupi propalih revolucionara, par smrtonosnih psiho-ubica, nekom izgubljenom plenu i zbrci. Hap Collins je bivši aktivista '60-ih koji je proveo neko vreme u zatvoru, nakon što je odbio da se priključi ratu u Vijetnamu. Sada, u svojim četrdesetim i praćen lošom srećom, Hap lako pristaje da pritekne u pomoć svojoj bivšoj ženi Trudy, prema kojoj još uvek nešto oseća, kada se ona ponovo pojavi sa snovima i obećanjima o pronalaženju izgubljenog blaga. Leonard Pine je gej crnac, veteran vijetnamskog rata, sa veoma lošom naravi. Nakon što ga je porodica odbacila i otkaza na poslu, Leonard se radosno pridružuje svom prijatelju Hapu u potrazi za plenom koji će im promeniti život.

Smeštena u kasne 1980-e, priča o naizgled jednostavnoj ‘obogati se brzo’ šemi, ubrzo se survava u krvavi haos, kada Trudyin poslednji bivši muž biva pušten iz zatvora i sam kreće u potragu za blagom. Ispunjen ekscentričnim likovima, “Hap and Leonard” predstavlja uzbudljivo putovanje sa jedinstvenim južnjačkim preokretom. U drami glume James Purefoy (“Rome,” “The Following”) kao Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire,” “Boardwalk Empire”) kao Leonard i Christina Hendricks (“Mad Men”) kao Trudy.

Seriju je producirao AMC Studio, u saradnji sa režiserom/piscem Jimom Mickleo (Cold in July, We Are What We Are i Stakeland) i piscem Nickom Damici (Cold in July, We Are What We Are i Stakeland). Izvršni producenti su Jim Mickle, Nick Damici, Jeremy Platt i Nick Shumaker, uz Joe Lansdalea, Lindu Moran i Lowella Northropa. Ovaj projekat predstavlja drugu veliku saradnju Mickla i Damicija sa Lansdalom, jer je ovaj par već ranije sarađivao na adaptaciji filma Lansdaleove pripovetke Cold in July, čija je premijera prikazana na filmskom festivalu Sundance 2014. Glumačku postavu u “Hap and Leonard” takođe čine Jimmi Simpson (“House of Cards”), Bill Sage (American Psycho), Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands i Jeff Pope.

Autor Joe R. Lansdale je objavio svoju prvu knjigu sa nizom pripovedaka u kojima su opisani likovi serije Hap and Leonard još 1990. Često mračne, ponekad ironične pripovetke prate težak, sarkastični duo koji biva zatečen u seriji neočekivanih i ponekad opasnih avantura u Istočnom Teksasu 80-ih godina. Serija počinje pripovetkom Savage Season (1990), koju prate Mucho Mojo (1994), The Two-Bear Mambo (1995), Bad Chili (1997), Rumble Tumble (1998), Captains Outrageous (2001), Vanilla Ride (2009), Devil Red (2011) i Honky Tonk Samurai (2016). Lansdale je u procesu pisanja desete pripovetke u serijalu.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/amctvrs/

Web stranica: http://www.amctvce.com

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...