•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hari Stajls i Olivija Vajld raskinuli nakon dve godine veze

Ceo svet šokirala je vest da su pevač Hari Stajls i glumica Olivija Vajld raskinuli nakon dve godine veze…

28-godišnji pevač i 38-godišnja glumica uzimaju pauzu jer trenutno imaju različite prioritete u životu.

On je još uvek na turneji i često ide u inostranstvo, a ona je ipak fokusirana na svoju decu. Ovo je zajednička odluka, i onu su još uvek prijatelji”, rekao je izvor za pomenuti magazin.

“Hari nije ostavio Oliviju, ili obrnuto. Ovo je najduža veza koju je pevač imao, tako da nema sumnje da je među njima bilo nešto posebno”.

Podsetimo, par je stupio u vezu tokom snimanja filma “Don‘t Worry Darling”, a kružile su glasine da je došlo do svađe između glumica Vajld i Florens Pju, koja je radila sa njima na filmu, upravo zbog pevača.

Podeli:



Preporucujemo