•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harison Ford na dve stolice, a Bredli Kuper kao Indijana Džons!

Šuška se da će ulogu slavnog Indijane Džonsa naslediti Bredli Kuper. U planu je da se nastavi sa snimanjem Indijana Džons filmova sa mlađim glumcima, kao što je to slučaj sa Džejms Bondom, dakle, očekujemo sasvim nove avanture.

S obzirom da se prozor za snimanje novog filma sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi polako zatvara, Dizni i Lukasfilm su se odlučili da angažuju nekog mlađeg. Naglašeno je da je Bredli Kuper na vrhu njihove liste, a očigledno je da mu je raspored časova snimanja upražnjen - trenutno je bez uloge. Saznajemo da i Frank Darabont ima već spremnu priču za novi film.

Ova glasina se kosi sa vešću da je Harison Ford ispao iz opcije za najnoviji "Rat Zvezda" kako bi snimao čak 2 Indijana Džons nastavka, ali se nadamo da se slavnoj zvezdi neće baš obe stolice izmaći.

Zanimljivo: 22. marta "Rat Zvezda" proslavljao je 38 godina od početka snimanja prvog filma (1976. u Tunisu).

Danica Asurdžić
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...