•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford i Ryan Gosling u urnebesnom intervjuu jedva pričali od smeha

Glumci Harrison Ford i Ryan Gosling u poslednje vreme zajedno su radili brojne intervjue kako bi promovisali svoj novi film "Blade Runner 2049", ali najviše pažnje privukao je onaj s Alison Hammond.

Popularni glumci su gostovali u britanskoj jutarnjoj emisiji "The Morning" gde su se, zajedno s voditeljicom, više smejali nego pričali.

Iako je glavna tema razgovora trebao biti upravo "Blade Runner 2049", Ford i Gosling su od smeha jedva razgovarali s Hammond.

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, odnosno 2049. godine i daje odgovore gde je Rick Deckard bio tokom svih tih godina i šta mu se zaista dogodilo. U nastavku Deckard dobija pojačanje s kojim kreće u otkrivanje zakopanih tajni te se na tom putu susreće s mnogim izazovima, a akcija i vrhunska priča su zagarantovani.

Podsećamo, u Blade Runneru iz 1982. Deckard je prisiljen da nastavi svoj stari posao kao istrebljivač i ukloniti četiri odbegla replikanta koji su se vratili na Zemlju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu