•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford nije u životnoj opasnosti i potpuno će se oporaviti

Nakon što je 72-godišnji Harrison Ford doživeo avionsku nesreću u Los Angelesu, oglasili su se njegov sin i publicistkinja, kazavši kako je popularni glumac uprkos svemu dobro. "Povrede koje je pretrpio nisu opasne po život i očekujemo da će se potpuno oporaviti.

Zadobio je posekotine i modrice", rekla je njegova publicistkinja Ina Treciokas, dok je sin Ben samo kratko tvitao: "Tata je dobro. Ugruvan, ali dobro".

Lekari nisu hteli detaljno da govore o povredama koje je zadobio, ali kako je objavio TMZ Ford je zadobio višestruke posekotine glave.

Ubrzo nakon što je poleteo sa Santa Monica aerodroma Ford je javio kako mu je otkazao motor na njegovom Ryan Aeronautical ST3KR avionu iz 1942. godine i da će se hitno vratiti. Ali, nije uspeo da dođe do piste već je sletio na golf teren.

"Nije bilo eksplozije niti bilo čega sličnog. Zvučalo je kao da je automobil udario u tlo ili od drvo. Okončao je kod osme rupe", rekao je za Associated Press agenciju Jeff Kuprycz koji je u tom trenutku igrao golf.

Kada se avion srušio, Fordu su pomoć pružila dvojica lekara koja su se zatekla na golf terenu. Nesreća se dogodila oko 14:20 sati po lokalnom vremenu.

Na konferenciji za novinare načelnik vatrogasne jedinice Los Angelesa Patrick Butler kazao je da je "žrtva pretrpela umerenu traumu, ali da je bila pri svesti".

"U mom 25-godišnjem iskustvu u ovom odeljenju video sam nekoliko nesreća u kojima su se srušili avioni s jednim pilotom. Većinom je završeno smrtnim slučajem, tako da smo vrlo zahvalni da je putnik zadobio umerene traume", rekao je.

Na snimku kontrolnog tornja čuje se kako Ford na 914 metara visine govori "Motor mi je otkazao" i potom traži "hitni povratak". S obzirom na to da nije mogao stići do aerodroma Ford ga je prizemljio na golf terenu. Ovaj potez glumca oduševio je pilote.

"Moram reći da je to predivno izvedeno hitno sletanje izuzetno iskusnog pilota", rekao je Christian Fry iz Asocijacije aerodroma Santa Monica.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...