•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford teško povređen u padu aviona

Mali avion kojim je pilotirao slavni holivudski glumac Harrison Ford srušio se u četvrtak na jedan golf teren u Los Angelesu, objavili su TMZ i još neki američki mediji.

Prema prvim informacijama, glumac poznat po ulogama u filmskim serijalima Indiana Jones i Star Wars, ali i brojnim drugim filmovima, zadobio je višestruke ozlede glave, ali imao je sreću da su na golf terenu bila dva doktora koja su mu odmah priskočila u pomoć.

Prebačen je u bolnicu, gde su mu ozlede okarakterisirali kao teške, a stanje mu je kritično.

72-godišnji glumac je iskusan pilot, a u prošlosti je već imao nezgoda.

Uzroci pada aviona nisu poznati. Ford je navodno leteo avionskim oldtimerom Ryan PT-22 Recruit, koji je u široj upotreabi bio za vreme Drugog svetskog rata. U letelici je navodno bio sam, a golf teren na koji je pao nalazi se u blizini aerodroma Santa Monica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...