•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

'Harry Potter and the Chamber of Secrets' je fantastični film iz 2002.godine koga je režirao Chris Columbus prema istoimenom romanu J. K.Rowling. Ovo je drugi nastavak serijala o Harryju Potteru čiji scenarijo potpisuje Steve Kloves, a produkciju David Heyman. Radnja filma prati Harryjevu drugu godinu u Hogwartsu, tokom koje Salazar Slytherin otvara Odaju tajni i oslobađa čudovište koje skamenjuje ljude u školi. Glavnog lika ponovo igra Daniel Radcliffe, dok njegove najbolje prijatelje, Rona i Hermionu, igraju Rupert Grint i Emma Watson. Ovaj film nastavak je filma Harry Potter and the Philosopher's Stone i prethodnik filma Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Film je ostvario velik uspeh na box office-u, zaradivši gotovo $879 miliona dolara na svetskim blagajnama.

14. januara 2003. film je dobio nagradu Phoenix Film Critics Society Award u kategoriji Najboljeg porodičnog filma. Nominovan je i za sedam nagrada Saturn, uključujući i za najboljeg režisera, najbolji film i najbolju glumu mladog glumca (Daniel Radcliffe). Film je nominovan i za tri nagrada BAFTA (nije dobio nijednu) i jedan Grammy za muziku Johna Williamsa.

Žanr:Avantura, Fantazija
Godina:2002
Reziser:Chris Columbus
Scenario:J.K. Rowling, Steve Kloves
Uloge:Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson
Award:Nominovan za 3 BAFTA Film nagrade, dobitnik 10 drugih nagrada i 28 nominacija
Box office:878,979,634 USD
Studio:1492 Pictures
Zemlja:United States
Website:http://harrypotter.warnerbros.de/hp7b/dvd/
Jezik:English
Trajanje:161 min | 174 min
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...