•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Heather Graham će glumiti u “The Hangover Part III”

Glumica Heather Graham ponovno će glumiti u komediji “The Hangover Part III” koju režira Todd Phillips.

U originalnom blockbusteru lepa plavuša glumila je Jade, striptizetu iz Las Vegasa koja se udaje za Stua (Ed Helm). Drugi nastavak pratio je Helma i njegove glumačke kolege Bradleyja Coopera, Zacha Galifianakisa i Justina Bartha na put u Tajland, gdje Stu putuje na venčanje s Lauren (Jamie Chung), ostavljajući Graham iza granice.

Radnja trećeg nastavka zasad nije otkrivena, ali možemo nagađati da će se dogoditi ponovno spajanje Stua i Jade. Ovaj put Graham se pridružuju veterani franšize Mike Epps i Ken Jeong, a očekuje se i pojavljivanje nekoliko slavnih holivudskih zvijezda. Distribucija filma krenu’e 24. maja 2013.

Graham je nedavno glumila u “Judy Moody and the Not Bummer Summer”, a uskoro kreće prikazivanje drame “About Cherry”, redatelja Stephena Elliotta, u kojoj glumi uz Jamesa Franca i Ashley Hinshaw. Takođe je nedavno ostvarila manju ulogu u drami “At Any Price” uz Zaca Efrona i Dennisa Quaida.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...