•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Helen Hunt i Matthew Carnahan raskinuli nakon 16 godina veze

Glumica Helen Hunt i producent i reditelj Matthew Carnahan su prekinuli nakon 16 godina veze. Par je i ranije raskidao, ali čini se da je ovog puta drugačije.

"Helen je nekoliko meseci živela odvojeno od Matthewa. Imali su trnovitu vezu s mnogo uspona i padova. Ostali su zajedno koliko su mogli zbog svoje kćerke", kazao je izvor za E!

Hunt (54) i Carnahan (56) su bili zajedno od 2001. godine i imaju 13-godišnju kćerku. Takođe, Carnahan ima 20-godišnjeg sina iz ranije veze.

"Prijatelji su šokirani jer su Helen i Matthew uvek izgledali zaljubljeno. Njihovi prijatelji koji su u braku su se često šalili da su ljubomorni na njihov odnos", kazao je izvor.

Helen se u septembru vraća na veliko platno ulogom u filmu "Volim te, tata" koji će premijerno biti prikazan u Torontu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila