•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Henks: Imam dobrih filmova koji nisu dovoljno zapaženi

Tom Henks otkrio je za koji svoj film smatra da se nije dovoljno proslavio.

Dobitnik Oskara koji je glumio u brojnim filmskim hitovima, od Foresta Gampa do Elvisa, naveo je kako je "Road to Perdition" iz 2002. "jedan od najboljih filmova u kojima je glumio" i kako se taj film "ne spominje dovoljno kada se govori o njegovoj karijeri".

"Iz nekog razloga niko ne spominje 'Road to Perdition', a to je bio neverovatno važan film za mene", izjavio je Henks. "Snimio ga je Konrad Hol, a glumim ja kao Don Masteš sa šeširom, a tu su i dve filmske ikone: Džud Lou i Danijel Krejg. Ubio sam ih obojicu", objasnio je Henks.

Henks je dodao kako ga ljudi uvek pitaju o kojim će filmovima pričati u budućnosti. "Ja sam tip koji puno gleda Turner Classic Movies. Što je film iz 1940-ih ili 1950-ih nepoznatiji, to bolje, jer nemam unapred stvorene predrasude o njemu", poručio je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu