•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hereafter (2010)

Nakon što je umalo izbegla smrt u velikom cunamiju, novinarka francuske televizije (Cécile De France) prihvata savet svog ljubavnika i počinje da piše političku knjigu što je oduvek želela. Dok se trudi da ostane fokusirana na svom zadatku, pažnju joj odvlače naučnici koji istražuju zagrobni život.

U međuvremenu, u Americi, George (Matt Damon) je psiholog koji se bori sa svojim željama za profitom dok se zaljubljuje u lepu neznanku (Bryce Dallas Howard). Međutim, njegov pohlepni brat (Jay Mohr) ga nagovara da koristi svoju sposobnost da se obogati dok može.

U Londonu, blizanci su tragicno primorani da se odvoje jedan od drugog kada jedan od njih umre. Dok preživeli blizanac (Frankie McLaren) sve više pokušava da uspostavi kontakt sa svojim bratom u zagrobnom životu, njegova majka sve više uranja u heroinsku zavisnost...

Ovo je priča o troje ljudi koje progoni smrt na različite načine. U potrazi za istinom njihovi životi će se ispresecati i zauvek promeniti ono u šta oni veruju ili misle da postoji.

Hereafter je solidna drama, režiju potpisuje Clint Eastwood a dobra je i glumačka ekipa. Film je bio nominovan i za Oscara.

Žanr:drama, fantazija
Godina:2010
Reziser:Clint Eastwood
Scenario:Peter Morgan
Uloge:Matt Damon, Cécile De France, Bryce Dallas Howard
Uzrast:PG-13
Award:Nominovan za Oscara, 4 nagrade i 11 nominacija
Box office:103.8M USD
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:wwws.warnerbros.fr/hereafter/
Jezik:Engleski
Trajanje:129 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...