•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hičkok žurka 23. februara u klubu „Vavilon“ uz „El Jazzyru“

Povodom bioskopskog starta filma „Hičkok“, bioskop „Vilin Grad“ u saradnji sa organizacijom „Play edition“ organizuje istoimenu žurku, inspirisanu njegovom velikom ljubavlju prema plavušama, koja će se održati u subotu, 23. februara, u klubu „Vavilon“. Sve plavuše dobiće besplatan „Hičkok shooter“, a svako ko naruči tri koktela „Hičkok“ dobiće na poklon ulaznicu za ovaj film u bioskopu „Vilin Grad“. Za muziku će biti zadužen niški sastav „El Jazzyra“, koji kombinuje DJ set sa uživo nastupima različitih instrumentalista i ima širok opseg različitih muzičkih žanrova – jazz, funk, nu disco i deep house.

Film „Hičkok“ će biti na redovonom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“ od 28. februara. Priča o ljubavi između najpoznatijeg svetskog reditelja Alfreda Hičkoka, koga igra Entoni Hpokins i njegove žene Alme Revil, čiji lik tumači Helen Miren, dešava se u toku snimanja jednog od najuticajnijih fimova svih vremena „Psiho“.

Čuveni reditelj, izuzetna filmska ikona koja stoji iza nekih od najšokantnijih filmova, kojima dominiraju zlo i intriga, ima i skrivenu stranu – kreativno eksplozivnu romansu sa jakom ženom i filmskim saradnikom, Almom Revil. Ovo je priča o njihovoj zanosnoj i kompleksnoj ljubavnoj priči, prikazana kroz jednu od njihovih najizazovnijih filmskih avantura – snimanje jezivog trilera “Psiho”, koji će postati rediteljev najkontroverzniji film. Nakon snimanja ovog filma, ništa u vezi sa filmom više nikada nije bilo isto – ali malo ko zna da je za to odgovorno dvoje ljudi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...