•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hilary Swank okrali u Parizu: Zamalo sam umrla od straha...

“Nisam znala šta me snašlo. Sve se dogodilo tako brzo i nisam ni stigla reagovati od straha, rekla je glumica Hilary Swank koja je poslednjih dana bila u Parizu.

Nakon šetnje gradom sela je u taksi kako bi otišla do hotela. Taksi je zapeo u gužvi na putu i dok su stajali automobilu su prišla dvojica muškaraca, razbila stražnji prozor i Oskarovki iz ruke istrgli torbicu.

Policija kaže da su takve pljačke nažalost česte u Parizu jer su putnici automobila zapelih u gužvi idealne žrtve - ne mogu ni izaći iz vozila i potrčati za lopovom zbog ostalih naguranih automobila.

Hilary se nada da će policija uhititi lopove i to ne toliko zbog torbice, već kako bi ih uklonili sa ulica grada.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....