•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hju Džekman i Taron Edžerton u novoj komičnoj priči

Žene širom sveta oduševljeno su prihvatile informaciju da će u martu videti jednog od omiljenih glumaca Hjua Džekmana u novoj komediji. Edi zvani Orao” je film inspirisan istinitom pričom o Majklu Ediju Edvardsu (Taron Edžerton) netipičnom, ali hrabrom ski-skakaču koji nikada nije prestao da veruje u sebe uprkos tome što cela nacija jeste.Uz pomoć harizmatičnog i buntovnog trenera kojeg igra Hju Džekman, Edi uspeva da postane nacionalni heroj koji je predstavljao Veliku Britaniju na Olimpijskim igrama u Kalgariju 1988. godine.

Edi “Orao” Edvards je postao poznat po tome što je bio deset kilograma teži u odnosu na svoje rivale i izuzetno kratkovid, ali to ga nije sprečilo da nastupa sa naočarima. Njegovi loši rezultati su ga činili sve popularnijim, što je gore skakao i postizao slabije rezultate postajao je traženiji. U filmu glume Taron Edžerton, poznat po ulozi u ostvarenju “Kingsman: Tajna služba”, Kristofer Voken i Hju Džekman, režiju potpisuje Dekster Flečer, dok je film producirao Metju Von.

Komedija za dobro raspoloženje o gubitniku koji postaje heroj, dolazi u bioskope 31.marta sledeće godine.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...