•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Holivudski režiser Tony Scott se ubio skokom s mosta

Holivudski režiser Tony Scott, poznat po mnogim filmovima, uključujući i "Top Gun", preminuo je nakon što je skočio s mosta u Los Angelesu.

Istražitelji policije Los Angelesa su izjavili da se njegova smrt istražuje kao samoubistvo.

Tony Scott, brat režisera Ridleya Scotta, je postao poznat 1980.-ih nakon režiranja niza akcionih filmova. Neki od njegovih najpoznatijih dela su "Crimson Tide", "Days of Thunder" i "Beverly Hills Cop II".

Prema rečima istražitelja, šezdesetosmogodišnji Scott je skočio sa mosta Vincent Thomas, koji povezuje ostrvo Terminal sa distriktom San Pedro u Los Angelesu. Poručnik Joe Bale, jedan od istraživača, je rekao da je režiser viđen kako parkira svoj automobil i kako skače u vodu u nedjelju oko 12:30 sati po lokalnom vremenu. Njegovo telo je izvučeno iz vode tri sata kasnije.

"Istraga će ići tamo gde nas činjenice odvedu. Trenutno se veruje da je u pitanju samoubistvo", kazao je Bale za BBC.

Trenutno kruže glasine da je Scott radio sa Tomom Cruiseom na nastavku filma "Top Gun".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu