•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Honest Thief (2020)

Liam Neeson je imao 56 godina kada je Taken izašao 2008. godine, pokrećući njegovu osvetolјubivu fazu osvetnika. Dvanaest godina kasnije, on i dalјe izbacuje korisne akcione trilere poput ovog, uprkos tome što se ta ekranska ličnost prelila u kontroverzni intervju iz 2019. Neeson glumi Toma, poštenog lopova iz naslova, takođe poznatog - po njegovoj velikoj iritaciji - kao razbojnika koji ulazi i izlazi. Tomova kasna plјačka banke, donela mu je 9 miliona dolara, ali on odlučuje da krene pravo u lјubav dobre žene koja se zove Annie (Kate Walsh) i tada nevolјa počinje.

Tom i Annie samo su dvoje razvedenih u udobnoj pažnji, pokušavajući da to reše, ali Tomove dobre namere propadaju zbog par korumpiranih agenata FBI-a, Nivens (Jai Courtney) i Hall (Anthony Ramos), koji su odlučili da uzmu novac i okrive ga za ubistvo. To znači da Tom mora da iskoristi bilo koje oružje koje ima na raspolaganju - šake, oružje, eksploziv, kamione za dostavu kolača - da bi saznao istinu.

Ljubazna lјubavna radnja je zapravo prilično slatka, ali Honest Thief još uvek nedostaje elegičnog tona zbog kojeg je nedavni film Robert Redforda, The Old Man & the Gun, postao bogatiji za sličnu priču. Tom neobično govori o Annie kao "mojoj devojci", ali se u svakom drugom pogledu ne razlikuje od akcionog junaka upola mlađeg od njega. Čini se da nema vremena za razmišlјanje o izgublјenim lјubavima dok se vozikate Bostonom u vrućim kolima.

U stvari, stvarni propulzivni, emocionalni motor ovog filma nema nikakve veze sa ženom, već vekovna spletka zakona i odmetnika. Tom i njegov progonitelј, agent Meyers (Jeffrey Donovan), podelјeni su okolnostima, a ipak ih ujedinjuje ona vrsta nepokoleblјivog integriteta koji niži lјudi - poput agenata Halla i Nivensa - nikada ne bi mogli da počnu da razumeju.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2020
Reziser:Mark Williams
Scenario:Steve Allrich, Mark Williams
Uloge:Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney
Uzrast:PG-13
Box office:29.5M USD
Studio:Argonaut Entertainment Partners, Briarcliff Entertainment, Cutting Edge Group
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo