•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Honeymoon in Vegas (1992)

Andrew Bergman karijeru je počeo sedamdesetih kao scenarista holivudskih komedija. Kao reditelj debitovao je filmom "So Fine" (1981), zatim je nastavio pisati scenarije, a najveći je uspeh postigao kao scenarista i redatilj komedije "The Freshman" (1990), sa Marlonom Brandom u glavnoj ulozi i velikog hita "Striptease" (1996), u kome glavnu ulogu tumači Demi Moore.

Jack Singer (N. Cage) je privatni detektiv koji prati neverne muževe i žene. U privatnom životu ima problema, jer njegova devojka Betsy Nolan (S. J. Parker) želi brak, a on je svojoj majci na samrti obećao da se neće ženiti. Ipak, Jack pristaje na venčanje kako bi spasio vezu i s Betsy leti u Las Vegas. U hotelu pre venčanja zapazi ih profesionalni kockar Tommy Korman (J. Caan) i Jacka poziva na partiju pokera. Jack gubi i zapadne u dug koji ne može vratiti. Korman mu nudi nagodbu: oprostiće mu dug ako Betsy, koja je vrlo slična njegovoj pokojnoj ženi, provede s njim vikend...

"Medeni mesec u Las Vegasu", ležerna komedija o ljubavnom trouglu, koju Bergman ponovno potpisuje kao scenarista i reditelj, osvojila je naklonost gledaoca. Uz slavne glumce Jamesa Caana i Nicolasa Cagea u filmu je nastupila Sarah Jessica Parker, danas najpoznatija po ulozi u TV seriji "Seks i grad".

Žanr:komedija, romansa, triler
Godina:1992
Reziser:Andrew Bergman
Scenario:Andrew Bergman
Uloge:James Caan, Nicolas Cage, Sarah Jessica Parker
Uzrast:PG-13
Award:3 nominacija
Studio:Castle Rock Entertainment, New Line Cinema
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....