•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horor film Antebellum je odložen do avgusta

Predstojeći horor film Antebellum dobija novi datum izlaska, i to je u avgustu, nakon što je otkazan njegov originalni datum izlaska a koji je bio aprila. Film, za koji se priča da dolazi od producenta filmova poput Get Out i Us - oba je režirao Jordan Peele - prvi je put planiran za bioskopsko emitovanje 24. aprila. Ali Antebellum je odložen zbog pandemije koronavirusa.

Antebellum sada ima novi datum izlaska - 21. avgust. David Spitz iz Lionsgate-a veruje da će sa avgustovskim datumom publika još uvek nestrplјivo čekati da vidi ovaj novi horor film. Film se usredsređuje na lik glavne glumice Janelle Monae, autorke Veronica Henley, isprva nesvesne da ulazi u novu zastrašujuću stvarnost sličnu Antebellum South. Da bi pobegla, ona mora da prikupi detalјe o njenoj novoj okolini i otkrije istinu zašto je tamo prebačena.

Ovo je prvi film iz duo-a Gerard Bush i Christopher Renz, koji stoji iza scenarija i režije. Takođe, u ekipi je i Sean McKittrick, producent horor projekata poput Get Out i Us, čime je dao neku težinu ovoj novoj i inovativnoj horor drami. Već je bilo uzbuđenja oko prvog trejlera o filmu Antebellum koji je publici dao kratke tizove da razmišljaju o pravcu i zapletu. Uzbuđenje će, nadamo se, ostati veliko jer se čini da je ovaj horor film drugačiji od njegovih prethodnika, a bavi se više istorijskim hororom nego posebno natprirodnim.

U filmu takođe učestvuju Marque Richardson, Eric Lange, Gabourey Sidibe, Jena Malone, Kiersey Clemons i Jack Huston. U Antebellum-u se uspešna autorka Veronica Henley (Monae) našla zaroblјena u zastrašujućoj stvarnosti i mora da razotkrije misteriju koja uvija um pre nego što bude kasno.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...