•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Horor serija "Archive 81" je trenutno najgledanija na Netflixu

Horor serija "Archive 81" reditelja Jamesa Wana je prema podacima stranice FlixPatrol trenutno je najgledanija na Netflixu, a uspela je da oduševi većinu gledaoca.

Virgil Davenport (Martin Donovan) angažuje arhivistu Dana Turnera (Mamoudou Athie) da restaurira stare snimke. Ubrzo otkriva da se snimateljka Dina Shihabi (Melody Pendras) bavila istraživanjem pripadnika kulta. Kako Dan postepeno otkriva više detalja, postaje očigledno da mračne sile i dalje vrebaju.

Seriju je napisala Rebecca Sonnenshine, a pored spomenutih glumaca, uloge su ostvarili: Evan Jonigkeit, Julia Chan, Ariana Neal, Matt McGorry, Daniel Johnson, Kate Eastman, Charlie Hudson III i drugi.

"Ne mogu da prestanem da razmišljam o ovoj seriji. Uvukla mi se pod kožu. Više nisam siguran koji događaji su izmišljeni, a koji su stvarni. Zaista uživam u gledanju", napisao je jedan gledaoc.

'Archive 81' me podseća na filmove 'Hereditary', 'The Omen' i 'Rosemary's Baby'. Serija je snimljena baš po mom ukusu", takođe je jedan od komentara.

Na drugom mestu FlixPatrolove liste najgledanijih serija nalazi se "Stay Close", a iza nje su "The Witcher", "Emily in Paris" i "Manifest".

Podeli:



Preporucujemo