•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hoće li nastavak “Star Trak”-a biti sniman u 2D tehnici pa prebačen na IMAX?

Dok je objavljeno prošlog meseca da je planirano nastavak filma "Star Trek" bude rađen u 3D tehnici, a u bioskopima od 17. maja 2013., reditelj filma kaže da će film ipak biti sniman u 2D tehnici i onda postkonvertovan. Najinteresantnija vest je da je Abrams zainteresovan da sarađuje sa IMAX-om na ovom filmu.

"Film snimamo u 2D tehnici, a onda nameravamo da uradimo završnu konverziju kao i u filmu “Harry Potter”, nastavlja Abrams. On isto tako dodaje da “na sreću je planirana premijera filma omogućila da sve bude urađeno kako treba, zato što ako se nešto pokvari, to sve nikada neće zaživeti na pravi način, a IMAX je moj omiljeni format i voleo bih da ga radim”, zaključuje Abrams.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu