•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Grant: Očinstvo je najlepša stvar koja mi se dogodila

Nakon što je u javnost procurila informacija da će Hugh Grant peti put postati otac, britanski glumac je izjavio kako je očinstvo najlepša stvar koja mu se ikada dogodila.

"Očinstvo je najlepša stvar koja mi se ikada dogodila. Znam da zvuči kao kliše, ali to je istina. Odjednom se pojavi neko koga voliš više od sebe i taj neko te voli jednako i sasvim iskreno", rekao je Grant.

Osim toga, otkrio je kako svoju decu najčešće zabavlja tako što na glavu stavi donje rublje i trči za njima.

"Uvek im je zabavno kada stavim donje rublje na glavu. Ne postoji ništa smešnije. Moja dvogodišnja devojčica često stavi pelenu na moju glavu. Volim tu igru", rekao je.

Iako retko govori o svom porodičnom životu, Grant je otkrio kako mu jedan sin prigovara što ne snima više filmova, dok drugi sin ne deli mišljenje svog brata.

"Jednom sam ga zajedno s njegovih 97 prijatelja vodio na pretpremijeru filma. Njih 97 je bilo oduševljeno, a moj sin me upitao: 'Zašto si stalno u kadru? On je prava noćna mora'", rekao je kroz smeh.

Pedesetsedmogodišnji glumac sa švedskom televizijskom producenticom Anne Eberstein ima kćerku i sina, dok s bivšom devojkom Tinglan Hong ima kćer Tabithu i sina Felixa.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...