•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Jackman zbog uloge u 'Jadnicima' živeo kao isposnik

Glumac Hugh Jackman, koji u filmu "Jadnici" igra zatvorenika Jeana Valjeana, živeo je kao isposnik dok se pripremao za tu ulogu.

“Reditelj Tom Hooper rekao mi je da želi da izgledam tako da me čak i moji prijatelji kada me vide pitaju da li mi je dobro. Hteo je da se toliko unesem u ulogu da doslovno postanem jadan, a uživljavanje u nju odvelo me i psihički i fizički na mesta na kojima do tada nikada nisam bio” – ispričao je za Daily Mirror 44-godišnji Hugh i nastavio:

“Rekao sam supruzi da imam osećaj da je to što se od mene očekuje previše za mene. Odgovorila mi je da se uhvatim u koštac sa svojim strahom i pretvorim ga u svoju prednost. Poslušao sam je, obrijao glavu, izgubio na kilaži i počeo živeti kao isposnik.”

Na kraju je uspeo i kaže, kada gleda film zadovoljan je i uveren da je dobio novu snagu sa kojom bi izdržao još više patnje za neku drugu ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...