•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Laurie dobio zvezdu na Holivudskom bulevaru slavnih

Glumac Hugh Laurie, najpoznatiji po ulozi ekscentričnog doktora Housea u istoimenoj seriji, dobio je svoju zvezdu na Holivudskom bulevaru slavnih.

Poznat po svojoj skromnosti, Hugh je stajao mirno dok je primao pohvale, ali i šaljive uvrede od kolege glumca Stephena Fryja.

"Svet je nepravedan i priznaću kako sam običan 57-godišnjak koji je sasvim slučajno proživio život ispunjen neverovatnom srećom da ponekad očekujem da mi klavir padne na glavu kako bi se postigao božanstveni balans", kazao je Hugh.

Laurie je iskoristio priliku da zahvali Americi na izumima poput farmerki, martinija i pizze, te da uputi reč-dve Mittu Romneyju, piše Guardian.

"Volim martini uglavnom zbog toga što ga je Frank Sinatra pio. Ne nosim farmerke uglavnom zbog toga što ih je Mitt Romney nosio", našalio se Laurie.

Laurie je dvostruki dobitnik Zlatnog globusa za ulogu u seriji "House", a za nagradu Emmy je nominovan čak sedam puta, ali nikada je nije osvojio.

Laurie je tokom jednog perioda bio najplaćeniji televizijski glumac. Otac je troje dece, producent je i režiser, napisao je roman i ima karijeru kao jazz i blues muzičar.

Laurie i Fry sarađuju dugo godina, a zajedno su glumili u kultnoj "Crnoj guji".

"Ima krive noge i prevelik razmak između bradavica, ali osim toga je gotovo savršen", rekao je Fry na otkrivanju Hughove zvezde.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu