•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hulk Hogan se rasplakao pred kamerama

Poznati američki kečer i glumac Hulk Hogan rasplakao se pred kamerama u ponedeljak u prvom intervjuu nakon što su se pojavile priče o njegovom rasističkom ispadu.

Naime, nakon što je Gawker objavio video u kojem možemo čuti kečera kako koristi reč "crnčuga", Hogan se našao na udaru kritika.

- Molim vas, oprostite mi. Ja sam dobra osoba. Nisam rasista, samo sam grozno pogrešio - rekao je 62-godišnji Hogan pred kamerama i dodao da je zbog ispada njegova karijera potpuno izbrisana iz istorije.

Rasističke izjave podstakla je svađa između njegove kćeri Brooke Hogan i njenog dečka koji je Afroamerikanac: "Ako me se bilo ko treba odreći to je ona. Uznemirilo me nešto što se dogodilo između nje i njenog dečka".

Za sve je okrivio odgoj u siromašnom delu južne Tamp: "Ljudi moraju shvatiti da ove stvari pokupite od okoline. A tamo gde sam ja odrastao, to je bilo stvarno grozni komšiluk gde je živela sirotinja i svi moji prijatelji pozdravljali su se koristeći tu reč".

Snimak se pojavio još u julu, a njegova kći Brooke stala je u njegovu obranu rekavši da je uprekos svemu dobar čovek koji nikome ne bi učinio ništa nažao.

Ali, s tim se nije složila organizacija WWE koja je prekinula sve odnose s njim i sa svoje službene stranice sklonila sve informacije o Hoganu.

Hogan je izjavio i da je nakon svega razmišljao i o samoubistvu: "U jednom sam trenutku razmišljao o suicidu. Radio sam za WWE skoro 30 godina i onda odjednom, sve što sam učinio u svojoj karijeri i u životu kao da se uopšte nije dogodilo".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu