•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hurvínek a kouzelné muzeum (2018) - uskoro

„Luka i čarobni muzej“ je nova i originalna pustolovina za celu porodicu. Gospodin Spejbl brine se za Muzej lutaka koji je u opasnosti od toga da ga uništi. Luka ponovno ne posluša druge i uspe da uđe u zatvoreni deo muzeja gde otkrije svet skriven od ostalih posetioca.

Desetogodišnji Luka je pametan, ali možda previše živahan dečak kojim vlada samo jedna ambicija – savladati nemogući nivo jedne kompjuterske igrice. Jednom kad uđe u Dvoranu slavnih igrača, njegovi neprijatelji u školi moraće da ga poštuju, a čak će se i njegov rastresen otac, gosp. Spejbl, napokon njime ponositi. Ali kad napokon završi tu virtualnu igru započeće prava pustolovina koja će odvesti Luku, njegovog psa Jerryja i prijateljicu iz komšiluka Moniku duboko u zaboravljene prostore starog gradskog muzeja lutaka. Kad Luka slučajno aktivira legendarni magični disk, ne samo da će muzej i sve njegove čudesne lutke oživeti nego i drevni i monstruozni majstor lutaka! Kad shvati kakvu silu je oslobodio, Luka će morati da upotrebi sve svoje veštine igranja i prikupi svu svoju snagu kako bi se borio s poludelim lutkarom i spasio ne samo svog oca već i celi grad od strašne i drvene sudbine!

Glumci: Martin Dejdar, Ota Jirák, Martin Klásek
Redatelj: Martin Kotík, Inna Evlannikova

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...