•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Bond 23 će se zvati...?

Film je već počeo sa snimanjem, mi smo objavili svaku vest koja ga je pratila, čak i problematično snimanje u Indiji, a juče smo i pomenuli studio koji je napunio 75 godina, gde će Bond nastaviti posle Indije sa snimanjem.

Zanimljivost vezana za ovaj film jeste da će muziku za špicu raditi violončelistkinja Jelena Mihajlović, zapravo muzičku temu filma, koja je od strane reditelja Sema Mendeza bila otkrivena u Francuskoj gde je odmah i dobila „tezgu.“ Inače, njen album se očekuje uskoro sa kojim planira da, uspešno, predstavi publici muziku od Baha, sa kojim počinje album, do“Bitlsa” i Džimija Hendriksa. Ukoliko ste bili ljubitelji zvuka Vanesse Mae...

I da, Bond 23 bi trebalo da se zove „Skyfall.“

Naravno, ne treba podsetiti da poslednji filmovi Bonda nemaju nikakve veze sa idejom koju je svojevremeno osmislio pisac Ijan Fleming.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...