•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I 'Lavirint' Davida Bowieja dobiće modernu obradu

TriStar sprema obradu kultnog filma Lavirint u kome je David Bowie nosio ulogu glavnog negativca, saznaje The Hollywood Reporter, a fantastična drama iz 1986. godine dobiće svoju modernu verziju. Iako još uvek nije jasno kako su u TriStaru zamislili modernu obradu, objavljeno je kako su TriStar i The Jim Henson Co. postigli sporazum o produkciji filma.

Službeno još nije objavljeno hoće li film biti nastavak ili reboot, ali objavljeno je ime scenariste. Pripremu scenarija preuzeće Nicole Perlman.

Nicole Perlman je sarađivala na pisanju scenarija za Čuvare galaksije, a poslednji najavljeni projekat na kojem radi nalazi se u Marvelovom svemiru u kojem će u saradnji s Meg LeFauve napisati scenario za film Captain Marvel.

Originalni film Lavirint režirao je Jim Henson a scenario za film je napisao montipajtonovac Terry Jones. Zvezda filma David Bowie našao se u ulozi kralja goblina dok je Jennifer Connelly u ulozi tinejdžerice Sarah krenula u potragu za svojim malim bratom.

Kada je film izašao u distribuciju nije doživeo veliki uspeh, ali tokom godina okupio je kultno sledbeništvo svojom originalnom i fantastičnom estetikom. Dakle, stiže nova obrada voljenog filmskog klasika, a kako će publika primiti još jednu u nizu obrada i rebootova ostaje nam da vidimo.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...