•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Lego kockice dođoše na red

Korak po korak i Warner Bros. ugrabi pravo da započne sa filmom o plastičnim kockicama, planiranim još od 2008. „Lego“ sada kreće sa produkcijom, sa okrvirnim planom za premijeru 2014.

„Cloudy With A Chance Of Meatballs“, ukoliko se sećate animacije, pozajmiće svog reditelja za potrebe ove animacije, dok se trenutno, ubrzano, radi na prepravljanju scenarija, što nikada nije obećavajuća stvar. Chris McKay, koji je oživeo „Robot Chicken“, biće zadužen da od kockica napravi frankenštajnovog monstruma.

O radnji nema još reči, mada postavlja se pitanja da li ozbiljno treba i razmišljati o radnji i lego kockicama, ali to ne menja činjenicu da će „film“ biti mešavina glumaca sa animacijom, sa 80 procenata u korist, čega? Animacije, naravno.

Kompanija Animal Logic, najpoznatija po njihovom Oskarom nagrađenom „Happy Feet“, biće zadužena za čitav izgled filma.

Kao što rekosmo, radnju nisu otkrili, ali su nagovestili da će biti eksplozija. Da, ako je nešto važno današnjoj deci to je da gledaju digitalne eksplozije animiranih filmova.

Ekipa koja će raditi na filmu „Lego“ završava njihovu verziju „21 Jump Street.“ Valjda neće i tu nešto eksplodirati.

Sledeće što bi trebalo da očekujemo jesu avanture Rubikove kocke koja odlazi na uzbudljivo putovanje kako bi spasila svoju dalju rođaku, Babušku. I otkrila sebe na tom putovanju.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...