•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Monika Beluči u "Južnom vetru"?

Glumac Vilijam Boldvin igraće u drugoj sezoni serije "Južni vetar", a pregovori s Monikom Beluči su u toku, otkrio je reditelj Miloš Avramović.

Jedna od najlepših žena sveta, uz čuvenog holivudskog zavodnika, pridružiće se na proleće ekipi Avramovićevog akcionog trilera. Već je najavljeno da će se u nastavku pojaviti i američki glumac Majkl Medsen, kojeg publika pamti iz filmova "Kil Bil" i "Ulični psi".

"Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti deo serije 'Južni vetar'. Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja s njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde", rekao je Avramović.

Reditelj otkriva da su holivudski glumci već potpisali ugovore, dok su sa Belučijevom pregovori još u toku.

"S Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza", istakao je on.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....