•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I u 55. godini Sharon Stone senzacionalna

Mnoge su glumice prodefilirale crvenim tepihom Cannesa ovih dana, ali teško da se neko može meriti sa Sharon Stone. Slavna plavuša i u 55-oj godini života izgleda jednostavno fantastično.

U savršenoj formi i nasmejanog lica, Sharon je upotrebila svoj najveći adut - savršeno telo u fit formi, u plavoj haljini Roberta Cavallija, na čijoj je jahti provela jutro u prijateljskom društvu.

Holivudska lepotica stigla je na premijeru filma Stevena Soderbergha Behind The Candelabra, u kojem Matt Damon i Michael Douglas razmenjuju poljupce, a sve oči bile su uprte samo na nju. Sharon Stone ovog je puta ukrala premijeru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...