•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

IT (1990)

Godina je 1960., a grupa otpadnika koju čini sedmoro dece je poznata pod nazivom “The Loser Club”. Njih teroriše ne samo banda Henry-ja Bowers-a, već i zli demon. Reč je o strrašnom demonu koji može da promeni svoj izgled i postane klovn koji se hrani dečijim strahovima i ubija mališane. Ovog klovna uspevaju da poraze pomenuta deca, a sada 30 godine nakon tih događaja, oni budući da su sada odrasli ljudi, moraju da se suoče sa njim i “dovrše” ono što su započeli.

“It” je film koji se često pominje i kao “IT” Stephen-a King-a i to je zapravo ostvarenje iz 1990. godine zasnovano na istoimenom romanu čuvenog Stephen-a King-a. Priča se vezuje za inter- dimenzionalnog predatora poznatog kao Pennywise, koji ima sposobnost da se transformiše u najstrašnije strahove svog “plena”, hraneći se strahovima i fobijama svojih žrtava. Glavni “protagonisti” odnosno članovi "The Losers Club"-a, ili "The Lucky Seven"-a, su socijalni gubitnici koji otkrivaju Pennywise-a ali i način da ga unište svim potrebnim sredstvima. Generalno, radnja ovog ostvarenja se dešava u dva vremenska perioda, od kojih je onaj kada “Losers”-i otkriju Pennywise-a i drugi kada moraju kao odrasli moraju da ga konačno poraze. Pennywise je uglavnom u formi sadističkog klovna "Pennywise the Dancing Clown"-a.

Ovo je odlično ostvarenje za sve ljubitelje horora i misterije koje će vas ostaviti bez daha i koje zaista morate pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:drama, horor, misterija
Godina:1990
Reziser:Tommy Lee Wallace
Scenario:Stephen King, Lawrence D. Cohen
Uloge:Richard Thomas, Tim Reid,Annette O'Toole
Uzrast:NR
Award:Emmy
Studio:Green/Epstein Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:192 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...