•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Igor (2008)

Zabavan i simpatičan kompjuterski animirani film čija je priča usredotočena na neobičan ishod najvažnijega događaja u životu malog naučnikovog pomoćnika ležerna je parodija na dr. Frankensteina. Režirao ga je Anthony Leondis, inače reditelj animiranoga filma Lilo and Stitch 2. Glasove junacima posudili su poznati filmski glumci i dvojica TV voditelja, Jay Leno i Arsenio Hall.

Malaria je bila lijepa, plodna kraljevina dok je nije potpuno promenila neobjašnjiva klimatska promena. Novi kralj, zloglasni Malbert, u njoj sada sprovodi svoju tiraniju. Jedan od potlačenih, grbavac Igor, prisiljen je da radi kao pomoćnik jednoom naučniku, izuzetno je talentovan pa bi i sam želeo da napreduje. Jednoga dana Igor dobije priliku napraviti ono što je oduvek želeo: veštačko živo biće izuzetnih sposobnosti...

Kao što je običaj sa animiranim filmovima, zabava je zagarantovana, pa ako niste do sada pogledali Igora onda je idealna prilika da nadoknadite.

Žanr:animacija, komedija, porodični
Godina:2008
Reziser:Anthony Leondis
Scenario: Chris McKenna, John Hoffman
Uloge:John Cusack, Molly Shannon, Steve Buscemi
Uzrast:PG
Studio: Exodus Film Group
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila