•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Igra prestola: Smrt koja nas je sve šokirala

Za informacije o indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima nakon čitanja ove vesti obratite se lekaru ili farmaceutu. Ili piscu George R.R. Martin koji jednostavno uživa u ubijanju omiljenih likova!

Jer, budimo iskreni, gledanje serije „Igra prestola“ je prilično mazohistička akcija. Da nije, verovatno biste odustali posle nekoliko prvih epizoda, kada nam je postalo jasno da svi, ali zaista svi, mogu da budu zbrisani sa lica zemlje.

U uzbudljivoj završnici pete sezone, epizodi „Mother Of Mercy“ koja je premijerno emitovana u nedelju veče na HBO kanalu, ubijeno je nekoliko junaka. Ali niko nije očekivao da će na kraju svega biti ubijen i John Snow.

Da, John Snow.

Da li ste spremni da saznate kako?

Izboden od strane svojih ljudi, Snow je završio svoju avanturu ležeći krvav u snegu, u skladu sa svojim imenom.

Ono što je sve gledaoce zanimalo jeste to da li će se John Snow na bilo koji način vratiti u seriju! Međutim, uteha nije stigla ni od fanova knjige „Pesma leda i vatre“, jer u ovom trenutku gledaoci i čitaoci stigli su do iste tačke.

Za sada se zna da Johnovog povratka neće biti, što su potvrdili reditelji serije kao i sam glumac Kit Harington. Ali hajde, George, možda bi ipak mogao da nas iznenadiš… Iskreno se nadamo da si ozbiljno prionuo na pisanje sledeće knjige.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...