•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ima li nade za `BioShock´film?

Sony trenutno radi na nekoliko filmova baziranih na popularnim video igrama – Watch Dogs, Uncharted, The Last of Us i Gran Turismo. Kako stvari stoje, čini se da je najnoviji naslov na toj listi BioShock, film o kojem je već bilo govora. U to verujemo s obzirom da je Sony registrovao tri nova web domene – bioshock-movie.com, bioshock-movie.net i bio-shock.net – i sve je izglednije da ćemo uskoro ponovno posetiti podvodni grad Rupture.

Pre godinu dana, kreator igre Ken Levine, potvrdio je da je planirani Bioshock film mrtav jer se reditelj Gore Verbinski nije mogao dogovoriti s Universalom oko budžeta i da li film treba da ima R rejting. Nakon što je Verbinski napustio projekat, Levine se više nije osećao prijatno sa idejom snimanja filma i odlučio je da ugasi celi projekt. Tada je rekao kako će jednoga dana možda pristati na snimanje filma, ali samo ako se u radu na projektu uključe pravi ljudi.

Ukoliko niste igrali igru, radi se o pucačini iz prvog lica smeštenoj u šezdesete godine prošlog veka. Priča prati Jacka, koji se nalazi u avionu koji se sruši u okean. Nakon nesreće Jack slučajno otkrije podzemni grad sagrađen od strane bogataša Andrewa Ryana sa ciljem stvaranja utopije. Međutim, kreiranje utopije nije lak posao i stvari su u jednom trenutku pošle na loše. Grad je prepun mutanata, opasnih zavisnika od droge koja ljudima daje super moći i ludim naučnicima. Kada tome dodamo i Male Sestrice i Velike Tatice stvar postaje malo komplikovanija.

Više informacija o BioShock filmu saznaćemo kada se Sony službeno oglasi, a mi se samo nadamo da Levine nije popustio i da neće pristati na snimanje bilo čega što je ispod R rejtinga.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...