•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

In Dubious Battle (2016)

Na osnovu brzine kojom James Franco prenosi književna remek dela na ekrane, lenji srednjoškolci možda ni neće morati da otvore neku knjigu sa spiska preporučene lektire do 2019. godine. Nesumnjivo, njegova četvrta adaptacija velikog američkog romana za manje od četiri godine (nakon što je ugurao Cormaca McCarthyja između dva Williama Faulknera), nudi verno ozbiljnu verziju klasične priče o Velikoj depresiji Johna Steinbecka. Možda je ona i previše verna – živahna filmska zvezda koja se pojavljivala u epizodnim ulogama u seriji „General Hospital“ i vodila dodelu Oskara u istom umetničkom maniru – igra ovu ulogu tako ispravno, kao vatreni bundžija koji predvodi kalifornijske berače voća u štrajku zbog loših plata i radnih uslova.

Kao režiser, on barem ima prednost u iskorišćavanju liste svojih kontakata na iPhoneu, pa njegovu glumačku ekipu čine velikani kao što su Ed Harris, Vincent D’Onofrio, Robert Duvall, Sam Shepard, Selena Gomez, Nat Wolff i Josh Hutcherson. (Ako brzo trepnete, promaći će vam Zach Braff.) Uprkos svim svojim plemenitim namerama, ovaj film se ipak bori da prevaziđe grube granice: njegovi likovi su samo simboli, arhetipovi dobra i zla okrnjeni vremenom, pohabani i poznati kao umetnički izbledeli pamuk i teksas na njihovim leđima.

Žanr:drama
Godina:2016
Reziser:James Franco
Scenario:Matt Rager, John Steinbeck
Uloge:Nat Wolff, James Franco, Vincent D'Onofrio
Uzrast:R
Award:dve nagrade
Studio:Thats Hollywood, Ambi Pictures, RabbitBandini Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...