•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Incident na snimanju filma 'Resident Evil: Retribution' – stradalo 16 zombija

Na snimaju filma 'Resident Evil: Retribution' desio se incident – prilikom pomeranja dela scenografije i urašavanja iste iz nepoznatih razloga ozleđeno je 16 glumaca i članova ekipe zadužene za realizaciju filma. Njih 10 je moralo da ostane hospitalizovano u bolnici u Torontu. Za više detalja moraćemo da sačekamo zvanična saopštenja.

Za one koji nisu do sada pratili dešavanja vezana za film “Resident Evil: Retribution”, glavne zvezde filma su Milla Jovovich, Ali Larter i Michelle Rodriguez, a sve pod rediteljskom palicom Paul-a WS Anderson-a. Premijera filma je zakazana za 14. septembar 2012. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...