•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Intruders (2012)

“Intruders” je španski film reditelja Juan-a Carlos-a Fresnadillo-a čiji su scenaristi Nicolás Casariego i Jaime Marques.

Ovo ostvarenje donosi priču o dvoje dece koji žive u različitim zemljama i koje tokom noći posećuje biće bez lica koje želi da ih zaposedne. Jedno od te dece je dečak iz Španije, a drugo je dvanaestogodišnja devojčica iz Britanije. Noću malog dečaka plaši strašno stvorenje koje izlazi iz senki u uglovima njegove sobe. Pomenuta devojčica u Londonu piše strašnu horor priču za njen čas koja privlači isto to čudovište i koje izlazi iz njenog ormara. Postavlja se pitanje: da li je Mia (Ella Purnell) izmislila stvorenje koje takođe teroriše i malog Juan-a (Izán Corchero)? Da li je ona uspela da prodre u neki podsvesni dečiji pakao na koji su odrasli zaboravili? Tada Mia-i otac (Clive Owen) vidi takođe to čudovište i čak se i bori sa njim u Mia-inoj spavaćoj sobi.

Tu je i mladi katolički sveštenik (Daniel Brühl) koji je rešen da pomogne. Sa druge strane, Mia ima i drugih dilema: upravo je proslavila svoj dvanaesti rođendan i izrasta u prelepu mladu devojku, ali je otac i dalje tretira kao deovjčicu, a njena mračna fantazija o strašnom stvorenju u njenom ormanu je sigurno i odgovor na njenu seksualnost koja se razvija, a što takođe čini njenog oca jako nervoznim.

Ovo je jako dobar horor film koji zaista vredi pogledati.

Žanr:horor, triler
Godina:2012
Reziser:Juan Carlos Fresnadillo
Scenario:Nicolás Casariego, Jaime Marques
Uloge: Clive Owen, Carice van Houten,Izán Corchero
Uzrast:R
Award:2 nominacije
Studio:Antena 3 Films
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....