•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ipak će Philip Seymour Hoffman biti u nastavcima 'Igara gladi', samo digitalno

Tragična smrt Philipa Seymoura Hoffmana ostavila je svet u šoku, a posebno stavila u probleme producente filmova Igre gladi, s obzirom da je upravo Hoffman trebao da ima ključnu ulogu u Mockingjayu 1 i 2, poslednja dva nastavka u franšizi Igara gladi.

Iako je većinu scena za poslednje nastavke već snimio, ipak mu je ostalo još nedelju dana snimanja, u kojima se nalazila i barem jedna ključna scena. Pretpostavljalo se kako će se taj deo scenarija prepraviti kako bi isključili lik Plutarcha Heavensbeeja ali filmaši su se odlučili na drugačiji potez. Pomoću računarske grafike i specijalnih efekata stvoriće CGI model koji će omogućiti završetak snimanja filma kako je bilo planirano.

Ta vest podelila je obožavatelje koji još pamte ne baš najsjajnije primerke CGI modela Jeffa Bridgesa u Tron: Nasledstvo kao i ono Arnolda Schwarzeneggera u filmu Terminator: Spasenje. Ali s druge strane, ta se odluka čini najlogičnijom ukoliko se zaista radi o sceni koja je ključna za celu radnju priče, što je dosta verovatno s obzirom da Plutarch Heavensbee, koji se prvi put u Igrama gladi pojavljuje u Plamenu, kroz Mockingjay dobiva na važnosti i postaje jedna od ključnih figura u revoluciji koja je fokus cele priče.

Kako god da na kraju odluče, jedino što nama preostaje je čekamo kraj ove godine za prvi deo, odnosno kraj 2015. za drugi deo Mockingjaya, kada će se otkriti kako je reditelj Francis Lawrence rešio probleme.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...