•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ipak ništa od reboota 'Ksene'

Nedavno planirani reboot serije Ksena: Princeza ratnica ipak je propao. Iz NBC-ja su potvrdili kako su za sada odustali o ovog projekta.

"Trenutno se s time ništa ne događa. Gledali smo neke materijale i odlučili da to nije ono što želimo za reboot.", rekla je voditeljica zabavnog programa NBC-ja Jennifer Stalke. "Neću reći da se to nikad neće dogoditi jer je to vrlo omiljena serija, ali trenutna inkarnacija je definitivno gotova."

Rob Tapert i Sam Raimi, autori akcijske dramske serije iz 1990-ih trebali su nadgledati stvaranje nove verzije, a Javier Grillo-Marxuach je trebao da radi scenario. Grillo-Marxuach je napustio projekat još u maju zbog kreativnih nesuglasica. On se želio usmeriti na romantične osećaje koji su u originalnoj seriji postojali između Ksene (Lucy Lawless) i njene saputnice Gabrielle (Renee O'Connor), ali to mu očigledno nije prošlo.

Međutim, Salke nije isključila mogućnost potencijalnog reboota Ksene u budućnosti, samo im je potrebna jako dobra ideja za novu priču i reboot će verojatno dobiti zeleno svetlo.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....