•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Isplivali' detalji poslednje sezone 'Igre prestola'

Ako niste gledali poslednju sezonu "Igre prestola", pažnja, slede spojleri.

Naime, "procurila" je lista glumaca i glumica za premijeru osme sezone, koja otkriva koga ćemo sve videti - ima likova za koje smo pretpostavljali da su mrtvi, ali i "zaboravljenih" jer ih nismo videli čitavu sezonu.

Vraćaju se Edmur Tali (Tobajas Menzis) i Robin Erin (Lino Fačoli), koje smo poslednji put videli u prvoj epizodi sedme sezone, odnosno još krajem šeste.

Na spisku su Ričard Dormer i Kristofer Hivju, čija je sudbina ostala neizvesna nakon finala sedme sezone. Njihove likove Berika Donderiona i Tormunda Džinoubicu poslednji put smo videli u finalu, kada se Noćni kralj na zmaju zaletio na Zid, a njih dvojica skočili u snežnu provaliju.

Portal "Watchers on the Wall" prenosi da liste glumaca otkrivaju i koga nećemo gledati barem u prvoj epizodi – Kralja noći (Vladimir Furdik) i Harija Striklanda, komandanta Zlatne čete (Mark Risman).

I ne, još uvek niko ne pominje Gospu kamenog srca... Ali, mi ne gubimo nadu do 14. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...