•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Istinita priča o hrabrim ženama na Ladies night događaju

Istinita priča o hrabrim ženama koje su svrgnule sa trona najmoćnijeg čoveka američke televizije, očekuje nas na Ladies night događaju, u četvrtak 26. decembra od 20 časova u Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopima uz film ,,One su bombe”. Karte su u prodaji.

U četvrtak, 26. decembra na Ladies night događaju nemojte propustiti oskarovke Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovanu za nagradu Oskar Margo Robi u priči o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije FOX News, Rodžera Aliesa koji je godinama bez posledica seksualno napastvovao žene koje su radile za ovu televiijsku kuću. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Istinita priča koja će vas ostaviti bez daha, pravi je povod da okupite drugarice i uživate u večeri uz koktel dobrodošlice u Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopima. Za potpuno uživanje u večeri za dame, Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopi pripremli su poklone za najsrećnije dame, koje će imati mogućnost da se ulepšaju INGLOT šminkom, feniranjem u salonima Češalj i makaze, kao i večerom u restoranu Tri tačke.

Sjajna zabava uz nezaboravan film očekuje vas u četvrtak 26. decembra. Obezbedite najbolja mesta na vreme. Karte su u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...